Kantoorplanten

Groene luchtzuiveraars

Niemand wordt vrolijk van een sfeerloze, benauwde ruimte zonder gunstige akoestiek. Al helemaal niet wanneer dit de plek is waar u 80% van uw tijd doorbrengt. Het toevoegen van een aantal groene luchtzuiveraars doet wonderen voor uw kantoorruimte. Maar maken frisse planten nu echt een groot verschil? Dit is waarom planten perfect zijn om aan uw kantoorruimte toe te voegen.

Akoestiek

Planten absorberen geluid en zorgen voor betere klanken in grote en kleine ruimtes. Dit bevordert een prettige werkomgeving in een drukke kantoorruimte. Het veranderen van de akoestiek heeft het grootste effect met grote en grootbladige planten.

Natuurlijke luchtzuiveraars

Een schonere en frissere lucht op kantoor zorgt niet alleen voor een hogere productiviteit maar ook voor de reductie van stress. Hiernaast kunnen luchtzuiverende planten vieze geurtjes afbreken. Dus zeg maar dag tegen die muffe tapijtlucht of lucht van etensresten. Let wel goed op, niet alle planten beschikken over een luchtzuiverende werking.

Extra sfeer

Een “pop of color” en een huiselijk gevoel, planten toveren een kille kantoorruimte zo om in een inspirerende, sfeervolle werkomgeving.

Luchtvochtigheid

Wanneer de dagen korter worden en de warmte van de verwarming onmisbaar is, kan de lucht erg droog worden. Droge lucht staat gelijk aan luchtwegproblemen en een versnelde verspreiding van virussen. Deze twee verschijnsels zien we liever niet terug op kantoor. Planten helpen een handje om de luchtvochtigheid in verschillende ruimtes weer naar een gezond niveau te tillen.

Offerte aanvragen

Planten verhogen de productiviteit

Offerte op maat

Laat uw gegevens achter en we nemen contact op voor een offerte op maat.