Wie zijn we?

Beplantingsvoorstel

Flora Limburg is gespecialiseerd in het leveren én onderhouden van interieurplanten. Uit ervaring weten we dat ieder interieur anders is en iedereen een voorstel op maat moet ontvangen. Daarom maken we graag in samenspraak een beplantingsvoorstel.

We houden rekening met de hoeveelheid licht in de ruimte, uw budget en aanvullende wensen. Ten slotte worden een aantal geschikte bedrijfsplanten en plantenbakken voorgesteld. De uiteindelijke, definitieve keuze ligt uiteraard bij u.

Het onderhouden van planten is een apart vak op zich en niet voor iedereen geschikt. We nemen alle tijd en moeite uit handen en zorgen voor het volledig onderhoud van uw planten. Dit allemaal zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met waar u goed in bent, uw core business. Een onderhoudscontract geeft u de garantie dat uw planten van de beste verzorging genieten. Indien de plant ondanks al onze goede zorg niet in blakende gezondheid blijkt te verkeren, kunt u gebruik maken van onze kosteloze vervangingsservice.

Wilt u graag een passend advies voor interieurplanten in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste trends!