Onderhoud

Wij zorgen voor uw planten

Planten zorgen voor een gezonde werkomgeving en Flora Limburg zorgt voor uw planten. Een goede verzorging zorgt ervoor dat uw planten hun frisse en verzorgde uitstraling behouden en veel langer mooi blijven.

Met onderhoudscontracten op maat, kunt u de volledige verzorging aan Flora Limburg overlaten. Met een vaste regelmaat komen we uw planten reinigen, snoeien, ontdoen van dode bladeren en bemesten.

Het onderhouden van planten is een apart vak op zich en niet voor iedereen geschikt. We nemen alle tijd en moeite uit handen en zorgen voor het volledig onderhoud van uw planten. Dit allemaal zodat u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met waar u goed in bent, uw core business. Een onderhoudscontract geeft u de garantie dat uw planten van de beste verzorging genieten. Indien de plant ondanks al onze goede zorg niet in blakende gezondheid blijkt te verkeren, kunt u gebruik maken van onze kosteloze vervangingsservice.

Wilt u graag een passend advies voor interieurplanten in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste trends!