De voordelen van werken tussen het groen

Waarom al dat groen?

(buiten dat het awesome is)

1. Planten zorgen voor een gezondere werkplek

Doordat ze verontreinigde stoffen filteren, de hoeveelheid koolstofdioxide verminderen en dus de luchtkwaliteit enorm verbeteren.

2. Planten verhogen de productiviteit

Planten verhogen de productiviteit doordat medewerkers creatiever worden en meer welzijn ervaren. Studies tonen aan dat de productiviteit tot wel 15% toeneemt bij een gezond binnenklimaat.

3. Planten verminderen het ziekteverzuim

Door stress verlagende werking, absorberend vermogen van achtergrondgeluiden met als resultaat een meer relaxte sfeer op de werkvloer.

4. Planten zorgen voor een comfortabele werkplek

Door meer luchtvochtigheid en zodoende minder klachten over hoofdpijn, geïrriteerde ogen en droge huid.

Wat bieden wij?

Integrale benadering van A tot Z: Flora Limburg is door haar unieke combinatie dé specialist voor groene interieurconcepten. Vanaf advies en ontwerp tot aan uitvoering en onderhoud werken we samen met onze opdrachtgevers aan innovatieve en creatieve groene interieurconcepten. Flora Limburg is onafhankelijk en werkt met meerdere gerenommeerde systemen: flexibel en op maat voor u als eindgebruiker.

Uw totaalpartner: onze all-in service omvat niet alleen het onderhoud inclusief plantgarantie, maar ook het totaalaanbod: van solitaire planten tot gehele binnentuinen, van groene schilderijen tot groene muren.

Benieuwd naar wat planten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Onze groenexperts komen graag vrijblijvend bij u langs.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de laatste trends!