We beginnen langzaamaan een beetje te wennen aan de nieuwe anderhalve meter samenleving. Werkgevers zijn druk aan het plannen hoe zij ruimtes in moeten richten om een veilige plek te kunnen garanderen voor hun werknemers en bezoekers. Wij denken graag mee, want als er iets bevorderlijk is voor de gezondheid, dan is het wel groen!

Plantenbak of moswand als afscheiding

Grote rechthoekige plantenbakken met hoge planten kunnen gemakkelijk tussen bureaus in kantoortuinen geplaats worden. Zo creëert u eenvoudig een gezonde en afgescheiden werkplek met meer privacy. Ook moswanden lenen zich uitstekend als afscheiding. Niet alleen in de kantoortuin, ook in een bedrijfskantine, restaurant, een wachtruimte van een ziekenhuis of tandartspraktijk is een grote plantenbak of een op maat gemaakte moswand een perfecte oplossing om een veilige plek te creëren.